Terug naar nieuws
Leestijd: 2 minuten

De toeristische dienst van Sambreville heeft het label “Bienvenue Vélo” gekregen!

Het Syndicat d’Initiative de Sambreville heeft onlangs het label Bienvenue Vélo ontvangen en voegt zich daarmee bij de 4 andere VVV-kantoren en Syndicats d’Initiatives in onze regio Terra Curiosa. Zo kunnen we nog beter inspelen op de specifieke behoeften van de fietsers die ons bezoeken.

HEB JE AL GEHOORD VAN HET WELCOME BIKE LABEL?

Het label Bienvenue Vélo wordt toegekend aan etablissementen die faciliteiten en diensten aanbieden die aangepast zijn aan de behoeften van fietsers in Wallonië.
In deze goedgekeurde etablissementen vind je een kleine reparatieset, een verbanddoos, alles wat je nodig hebt om je fiets schoon te maken en kaarten met fietsroutes. Ze zijn ook niet meer dan 5 km verwijderd van een fietsnetwerk (bijvoorbeeld een RAVeL).

WAT HEEFT HET TOERISTENBUREAU VAN SAMBREVILLE TE BIEDEN?

Naast toeristische brochures, een reparatiekit en een EHBO-kit heeft het Syndicat d’Initiative de Sambreville 3 elektrische fietsen te huur, samen met helmen en fluorescerende gele vesten.
Het etablissement ligt langs het jaagpad van de Samber (RAVeL en EuroVélo 3). Veilige parkeerplaatsen voor fietsen bevinden zich ook op een steenworp afstand van het pand.

SI Bienvenue VéloSI Bienvenue Vélo
Vélos à louerVélos à louer
SI Bienvenue Vélo 2SI Bienvenue Vélo 2
Delen op sociale netwerken

Recente artikelen

Delen op sociale netwerken

Recente artikelen

Scroll naar boven